Werken aan veiligheid
doen we samen

Kennisbank

Het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Den Haag faciliteert en ondersteunt gemeenten en hun (veiligheids)partners bij het uitvoeren van verschillende projecten en het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten in het kader van de publiek private samenwerking. Het PVO Den Haag valt onder het Regionaal Samenwerkingsverband Integrale Veiligheid (RSIV).

 

Speerpunten

Cybercrime en cybersecurity, High Impact Crimes (straatroven, overvallen, inbraken, geweld) en ondermijning zijn de belangrijkste speerpunten voor het PVO Den Haag. Ook in 2020 zijn er, ondanks de coronacrisis, in samenwerking met veel gemeenten uit de regio verschillende activiteiten georganiseerd op deze speerpunten. Zo kijken we terug op meerdere succesvolle digitale cybertrainingen, webinars over ondermijning/woninginbraken en publiek private samenwerkingen in winkelcentra en bedrijventerreinen.

Contact

Heeft u als gemeente behoefte aan ondersteuning op het gebied van veilig ondernemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Mark van Zanten. Hij is adviseur Veilig Ondernemen bij het CCV en ondersteunt het PVO Den Haag. Mark is te bereiken op 06-46826728.

 

Meer informatie over het PVO Den Haag kunt u ook vinden op de website van het CCV